HarrovaFjalekalimi...
|
Regjistrohu...
Identifikohu
Po Lidhem...
Bonuset
Bonusi aktual
Bonusi fundit
Fitues
Rezultate
Round
Fillon per:
-
Baste
R1*
R6*
Te gjitha
Ngjyra e topit te pare ( 1,2 ose 4 ngjyra )
Nr pare Tek/Çift
Tek
Çift
Nr pare Lart/Posht ( 24.5 )
Lart
Posht
5 Nr e pare me shume Tek/Çift
Tek
Çift
5 Nr e pare Lart/Posht ( 122.5 )
Lart
Posht
Shto Bast
Ngjyra
Lart/Poshte 122.5
Shuma
0
Lart
Posht
Tek/Cift
Tek
0
Cift
0
Rregullore Lucky6
Skedina
Ju nuk keni zgjedhur asnjë bast..
Rregullore
Sa Bileta:
0
Shuma Totale:
Vendos bast
Kontaktoni
Eccobet.com përdor kukit(cookie) e saj si dhe kukit e palëve të treta për të përmirësuar shërbimin, për të analizuar dhe personalizuar preferencat tuaja. Në qoftë se ju vazhdoni të lundroni në websitin tonë, ne do të konsiderojmë që ju i pranoni kukit. Ju mund të ndryshoni konfigurimet në rast se nuk i pranoni. Aksesi në lojrat e fatit online në disa shtete është e ndaluar me ligj. Është në përgjegjësinë e lojtarit për tu siguruar që po vepron sipas ligjit kur ndërvepron në websitin eccobet.com.
Lojrat e fatit sjellin pasoja ekonomike dhe varësi ndaj tyre. Luaj në mënyrë të përgjegjshme!